TrueGuard

Hos Ole Stage er vi forhandler af TrueGuards alarmsystemer. TrueGuards Alarmsystemer er stabile og brugervenlige alarmsystemer, der er udviklet efter nutidens tendenser, hvor ’det intelligente hjem’ er i fokus.

Alarmerne er udstyret med mange smarte funktioner, der ikke bare gør dig tryg, men også gør hverdagen nemmere for hele familien.

TrueGuard alarmerne er nemlig meget mere end alarmer, faktisk kan du med det store udvalg af tilbehør integrere alarmsystemet i dit hjem, så du kan styre alt lige fra elektronik til lys og varme – Nemt, bekvemt og intelligent.

Alle TrueGuard alarmerne fjernstyres nemt med TrueGuards App, uanset om du er hjemme eller om du er ude af huset.

Alarmsystem uden dyrt abonnement
Med et TrueGuard Alarmsystem, får du en tyverialarm uden abonnement. Derfor skal du ikke betale et dyrt abonnement for leje af udstyr og opkobling til kontrolcentral. Køber du en TrueGuard Alarm ejer du systemet i stedet for at leje det.

Ved at købe i stedet for at leje, får du den billigste alarmløsning på længere sigt – Tryghed behøver nemlig ikke at være dyrt.

Den eneste løbende udgift du skal afholde for at holde dit TrueGuard Alarmsystem fuldt funktionelt, er en mindre omkostning til simkortet, der sikrer at alarmen kan alarmere dig med opkald eller sms, hvis alarmen skulle blive udløst.

Det intelligente hjem
TrueGuards Alarmsystemer er udstyret med mange smarte funktioner, der giver dig mulighed for intelligent hjemmestyring. Det betyder for dig, at du med en optimal sammensætning af TrueGuards tilbehør får mulighed for at styre alt lige fra lys, varme og hjemmeelektronik. Så det er altså ikke kun tyverisikring af dit hjem, som du kan bruge din TrueGuard alarm til. Med TrueGuards App har du fra både smartphone og tablet adgang til den intelligente hjemmestyring. Det vil sige, at du kan starte kaffemaskinen om morgenen inden du står op eller starte varmen i dit sommerhus inden du ankommer. Det er faktisk også muligt at oprette regler for hjemmestyringen, så du kan indstille lyset til at være tændt om aftenen, når du tager på ferie, så det ligner at der er nogen hjemme og på den måde forebygge indbrud. Der er et utal af muligheder for, hvordan du kan bruge TrueGuards hjemmestyring til at gøre dit hjem mere intelligent.

FORDELE VED ALARMEN Hvorfor Pro+?
 • Du er den første, der får besked, hvis alarmen går.
 • Intet abonnement til vagtcentral.
 • Alarmløsning der kan inde- holde op til 40 enheder.
 • Nem opsætning via dansk app & menusystem.
 • Fuld kontrol over alarmen uanset hvor du er med TrueConnect app til iOS og Android. 

 

 • Intelligent hjem styring
 • Sabotagesikring
 • TrueCom-kommunikation
 • med trådløse enheder, så du får besked ved lavt batteri eller fejl på en sensor.
 • Pro+ alarmerer op til 6 ud- valgte personer med opkald/ SMS/e-mail.
 • Stort tilbehørsprogram, så du kan skræddersy en løsning, der passer til dig. 

Har du spørgsmål til alarmsystemer generelt eller  brandalarmer specifikt, er du altid velkommen til at

kontakte Knud Erik Skovlund for råd og vejledning.